Foto Galeri

Barbie karakterleri ve oyuncak bebekleri!

Tüm dünyada merakla beklenen 'Barbie' filmi vizyona girdi. Her detayıyla ilgi çeken filmde karakter ve oyuncak bebek eşleşmesi merak ediliyordu. İşte Barbie karakterleri ve oyuncak bebekleri...

Abone Ol

BARBIE Barbie'yi oynayan Margot Robbie, 9 Mart 1959'da piyasaya çıkan ilk Barbie bebeğini canlandırıyor.

KEN Ryan Gosling dizide Ken rolünde... Fotoğrafta 1979 tarihli Ken bebeği görülüyor.

ALLAN Allan 1964'te Ken'in kendisiyle aynı kıyafetleri giyebilecek bir arkadaşı olarak tanıtılmıştı. "Barbie" filminde Michael Cera, ilham aldığı gerçek bebekle aynı kıyafeti giyiyor, aynı saç stiline sahip.

BAŞKAN BARBIE Barbie'de Başkan Barbie rolünde Issa Rae var. Sağda 2016 tarihli Başkan Adayı Barbie bebek görülüyor.

HAMİLE BARBIE Emerald Fennell, gerçek hayatta üretimi durdurulan hamile bir oyuncak bebek olan Midge'i canlandırıyor. Fotoğraftaki bebek 2002'den.

FİZİKÇİ BARBIE Emma Mackey'nin Fizikçi Barbie'si uzun bir Barbie bebek serisini takip ediyor. Buna Astrofizikçi Barbie (yukarıda görülüyor), Robotik Mühendisi Barbie ve Bilgisayar Mühendisi Barbie dahil.

Dua Lipa'nın Deniz Kızı Barbie'sinin tıpkı oyuncak bebek gibi parlak mavi saçları var. Sağda Barbie Deniz Kızı Gücü bebeği görülüyor.

YARGIÇ BARBIE Birkaç farklı cilt tonu ve saç stilinde mevcut olan Barbie Yargıç kızları "dünyayı daha iyi hale getirmek için kararlar alma konusunda daha fazla bilgi edinmeye" teşvik umuduyla kariyer bebekleri koleksiyonunun bir parçası olarak piyasaya sürüldü. Solda Yüksek Mahkeme Yargıcı Barbie rolünde Ana Cruz, sağda 2019'da piyasaya sürülen bir Yargıç Barbie bebeği görülüyor.

Model Hari Nef, doktor olan Barbie'yi oynuyor.

"The Umbrella Academy" yıldızı Ritu Arya, 2010'un Haber Sunucusu Barbie'yi oynuyor. kaynak:(elele)