Spor

Beşiktaş ara transfer döneminde bu isimleri transfer edecek

Abone Ol

Süper Lig lideri Beşiktaş, takım kadrosunu güçlendirmek adına transfer harekatına başladı. Listesinde birçok önemli yıldız bulunan kara kartalda rota ilk olarak eski aşklarda... İşte kara kartalın listesindeki oyuncular...

Anderson Talisca Oynadığı takım: Guangzhou Evergrande Piyasa değeri: 12 mil. € Son dönemde Beşiktaş ile ilgili paylaşımlarını sıklaştıran Brezilyalı yıldız, Çin'de yüksek maaş alsa da yeni uygulama sonrası alacağı ücret epey düşecek gibi duruyor.

Joris Gnagnon Oynadığı takım: Sevilla Piyasa değeri: 2.5 mil. € İspanyol ekibi Sevilla'da sadece 1 maçta forma giyen Fildişi Sahili uyruklu Fransız futbolcu, Beşiktaş'ın defans listesinde yer alıyor. Futbolcu da oynayabileceği bir takıma giderek forma giymek istiyor...

Fode Koita Oynadığı takım: Kasımpaşa Piyasa değeri: 1.2 mil. € Cenk Tosun'un gelmeme ihtimaline bağlı olarak listede bulunan futbolcu, bu sezon Kasımpaşa formasıyla 9 maçta 4 gol attı.

Wilmar Barrios Oynadığı takım: Zenit Piyasa değeri: 15 mil. € Ön libero bölgesini doldurmak isteyen Beşiktaş'ın listeye dahil ettiği isimlerden biri olan Barrios'un yüksek bonservis bedeli nedeniyle kiralık olarak alınması gündemde.

Michael Krmencik Oynadığı takım: PAOK Piyasa değeri: 4 mil. € Santrafor bölgesindeki bir diğer isim olan Çek futbolcu, 1.91'lik uzun boyuyla dikkat çekiyor.

Cenk Tosun Oynadığı takım: Everton Piyasa değeri: 7 mil. € Everton'da yarım sezonda başardığını diğer sezonlarda gösteremeyen ve kiralık gönderildikten sonra sakatlanan Milli yıldız, kötü günlerin ardından Beşiktaş'la tekrar anlaşabilir.

Atakan Çankaya Oynadığı takım: Ankaragücü Piyasa değeri: 800 bin euro Ön liberoya Türk menşeli bir futbolcu monte etmek için de harekete geçen kara kartal Atakan Çankaya'nın peşinde...

Nikola Kalinic Oynadığı takım: Verona Piyasa değeri: 2.5 mil. € Yaz transfer döneminin yıldızlarından olan ancak İtalyan ekibi Verona'ya transfer olan Kalinic, kötü geçen İtalya macerasından sonra Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakabilir.

Mario Mandzukic, Oynadığı takım: Boşta, Piyasa değeri: 2.5 mil. €, Sergen Yalçın'ın basın toplantısında 'almak istiyoruz' dediği Hırvat isimde bonservis ücreti olmasa da maaş ödemede sıkıntı yaşanacağı belirtiliyor.

Dusko Tosic Oynadığı takım: Boşta Piyasa değeri: 100 bin euro Beşiktaş'a ilk geldiğinde çok eleştirilen fakat yüreğiyle oynadığı futbolla taraftarın gönlünde taht kuran Dusko Tosic, şu an kulüpsüz.