Spor

Genç kadın 5 yıldır kafeste tutuluyor!

Abone Ol

Akıllara durgunluk veren olayın adresi Filipinler... 29 yaşındaki Bebe isimli genç kadın 5 yıldır ailesi tarafından kapatıldığı kafeste yaşıyor.

Psikolojik rahatsızlığı bahane edilerek bu işkenceye maruz kalan genç kadının, üzerindeki kıyafetleri yediği öne sürülerek çuvaldan kıyafet giydirildiği belirtildi.

Filipinler'dedi yerel medyanın aktardığına göre, Bebe’in 2014’te depresyon teşhisi konulmadan önce bir iş yerinde çalıştığını, genç kızın tedavisi için ilaç masraflarının artması nedeniyle ailesi tarafından 5 yıldır demir kafese kapatıldığı ifade edildi.

Yerel basın, Bebe'nin ilaç masraflarını ödeyememesi sebebiyle ikinci kez depresoyona girdiğini, halüsinasyon gördüğünü ve etrafına karşı saldırganlaştığını yazdı.

Aileye yakın isimlerden Glyzel Bullos, genç kızın şiddetli ataklar yaşadığını ifade ederek, "Bu kötü bir durum ancak, nedeni ailesinin Bebe'nin tedavisi için gerekli ilaçları karşılayamadığı için bu yolu izledi. Bebe'nin güvenliği için kafese kilitlendi" dedi.

Bullos, ailesinin Bebe'yi sürekli alışılmadık yerlerde bulduğunu, evden kaçtığını belirterek, "Bu acı manzara Bebe'nin güvenliği için" diye konuştu.

KIYAFETLERİNİ YEDİĞİ İÇİN ÇUVAL GİYDİRDİLER Yetkililerden Bebe için yardım bekleyen aile, genç kadının durumunu sosyal medyadan paylaştı. Videoda genç kızın çuval giydiği görülürken, aile bu durumu " Kızımız yiyeceklerini yemeye çalıştığı için çareyi çuval giydirmekte bulduk" dedi.