Spor

Korkunç! İki gün üst üste insan uzuvları bulundu...

Abone Ol

Sakarya'da dün bir dere yatağında içinde insan kemikleri olan bir çanta bulunmasının ardından bölgede yapılan çalışmada bugün bir çanta daha bulundu. Çantanın içinde bulunan uzuvların aynı cesede ait olduğu belirlenirken doku örnekleri Adli Tıp'a gönderildi.

Serdivan ilçesi Yazlık Mahallesi ile Adapazarı ilçesi Karakamış Mahallesi arasından geçen Çark Deresi'nde vatandaşlar tarafından eski bir çanta içinde insana ait olduğu düşünülen kemikler bulundu. İhbara gelen polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine götürülen kemiklerin kol ve bacağa ait olduğu ortaya çıktı. Kemiklerden alınan doku örneklerinin de DNA profilinin çıkarılıp kayıp başvurularıyla karşılaştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bugün de bölgede çalışma yapan ekipler aynı alanda bir çanta ve ayak daha buldu. Bu çantanın da içinde et ve kemik parçaları çıkarken kısa süre sonra bulunan bir çantada da elbiseler çıktı. İkinci çantanın da içinden çıkan et ve kemiklerin dün bulunan parçalarla eşleştiği tespit edildi.

İçerisinden et ve kemik parçaları çıkan ikinci çanta ile ayak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’nde bulunan Otopsi Merkezi'ne gönderildi. Burada diğer parçalarla eşleştirilen parçaların aynı cesede ait olduğu belirlenirken, cinayetin yaklaşık 1 ay önce gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Polis ekipleri öğle saatlerinde bölgede yaptığı aramaları sonlandırdı. Polis olayı aydınlatabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.