Spor

Türk İlaç ve Serum Sanayi ne zaman halka arz olacak? Türk İlaç ve Serum Sanayi hisse fiyatı ne kadar?

Abone Ol

Borsada bir şirket daha halka arz oluyor. Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz olacak. Şirketin hangi tarihlerde halka arz olacağı belli oldu. İşte Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz tarihi ve hisse fiyatları...

Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arzının tarihi belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Türk İlaç ve Serum Sanayi AŞ'nin halka arzı için onay verdi.

SPK'nın haftalık olarak açıkladığı bültene göre, sermayesi 77.05 milyon Türk Lirası'na çıkarılacak şirketin sermayesinin 13.4 milyon TL'lik bölümü halka arz edilecek.

TÜRK İLAÇ VE SERUM SANAYİ NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK? Türk İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arz süreci Oyak Yatırım öncülüğünde 25-26 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

TÜRK İLAÇ VE SERUM SANAYİ HALKA ARZ HİSSE FİYATI KADAR? Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz talep toplama sürecince; bir lira nominal değerli hisse başına satış fiyatı 10 Türk Lirası olarak belirlenirken, halka arza fazla talep gelmesi halinde 2 milyon lira nominal tutar daha hisse ek satışa konu edilebilecek.