FIFA'dan Adana Demirspor'a 'Patrick Kluivert' yaptırımı! 3 dönem yasak geldi FIFA'dan Adana Demirspor'a 'Patrick Kluivert' yaptırımı! 3 dönem yasak geldi

Fenerbahçe'de forma giydiği 2,5 sezonun ardından geçtiğimiz yaz transfer döneminde 12.3 milyon Euro karşılığında Bundesliga ekibi Hoffenheim'a transfer olan Macar stoper Attila Szalai'nin Süper Lig'e geri döneceği iddia edildi. Almanya'da forma şansı bulmakta da zorlananan 25 yaşındaki stoper ile Süper Lig devi Galatasaray'ın ilgileniyor.

A spor'da yer alana habere göre, Galatasaray, Almaya Bundesliga takımlarından Hoffenheim forması giyen Attila Szalai'yi gündemine aldı. Stoper hattında yapacağı transferlerle o bölgeyi güçlendirmek isteyen Sarı-kırmızılı kulübün, takımda forma şansı bulmakta zorluk çeken Szalai'yi 6 aylığına kiralamak için temaslara başladığı iddia edildi.

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Alman ekibine imza atan Szalai'nin ise Türkiye'ye dönmek istediği öğrenildi. 25 yaşındaki stoperin bu nedenle sarı kırmızılılardan gelen teklife olumlu yanıt verdiği iddia edildi. Hoffenheim'ın Galatasaray'dan gelen bu öneriye sıcak baktığı ve 1.5-2 milyon Euro arasında bir kiralama bedeli talep ettiği bildirildi.

Attila Szalai bu sezon Hoffenheim'da 6 maça çıktı. 25 yaşındaki savunma oyuncusu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

GÜNCEL DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Szalai'nin, kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.