Rekorların senesinin yaşandığı Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon planlaması sürüyor.

Yabancı kuralının bu senede değişeceği Süper Lig için elindeki kadrodan eksilmeler bekleyen teknik direktör Okan Buruk 9 isimle yolların ayrılması talimatını verdi.

İŞTE BİLETİ KESİLEN İSİMLER

Fransız oyuncu Tanguy Ndombele, sezon başında İngiliz kulübü Tottenham'dan kiralanmıştı.

Brezilyalı forvet Carlos Vinicius, sezon ortasında İngiliz kulübü Fulham'dan kiralanmıştı.

Fildişi Sahilli oyuncu Serge Aurier, sezon ortasında İngiliz kulübü Nottingham Forest'tan kiralanmıştı.

Portekizli oyuncu Sergio Oliveira, 2022 yazında Porto'dan transfer edilmişti ve orta sahada oynayan oyuncunun 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Wilfried Zaha, sezon başında İngiliz kulübü Crystal Palace'tan transfer edilmişti ve Galatasaray'da 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Brezilyalı genç oyuncu Tete, 2023 yazında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'ten bedelsiz olarak transfer edilmişti ve 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Rumen oyuncu Alexandru Cicaldau, bu sezon Süper Lig ekibi Konyaspor'da kiralık olarak forma giymişti ve Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? İşte UEFA 2024 ülkeler sıralaması Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? İşte UEFA 2024 ülkeler sıralaması

Fransız oyuncu Leo Dubois, bu sezon Süper Lig ekibi Başakşehir'de kiralık olarak forma giymişti ve Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Danimarkalı oyuncu Mathias Ross, bu sezon Hollanda Ligi ekibi NEC Nijmegen'de kiralık olarak forma giymişti ve 2026 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor.