Icardi ve Oliviera'nın sakatlıklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Buruk, "Sergio Oliveira ve Icardi'nin sakatlıkları bizi üzdü, düşündürdü. Dönüş süreleri yaklaşık 3-4 haftayı bulacak." dedi.

'YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ'

"Öncelikle bugün 3 Aralık, Dünya Engelliler Günü, bunu engelleri aşanların günü olarak kabul ediyoruz. Bugün bu tür bir maç oynamak bizim için sevindirici. Stat ve seyirci atmosferi olunca hazırlık maçlarını oynamak daha değerli oluyor. Oynamayan oyuncuları için çok faydalı olacağını düşünüyordum. Bugün bunu gördük. Son maçtan 10 tane değişik oyuncu vardı. Önemli olan hazırlık maçı oynamaktı. Yoğun antrenmanlar yaptık. Bu maç kondisyonunu oyunculara vermek önemliydi."

Son Dakika: Okan Buruk'tan Icardi ve Oliveira açıklaması!

'GENÇ OYUNCULARLA OYNADIK'

"İki takım da iyi şeyler yaptı. Temiz bir maç oldu. Bizim için sevindirici. Patrick van Aanholt ve Okan haricinde 2000'den sonra doğanlarla bitirdik maçı. Galatasaray'ın geleceğini gördük sahada. Onları da sahada görmek beni ayrıca mutlu ediyor. Ben de oradan geliyorum. Benim için çok önemli. Akademi ve camia için önemli. Taraftarımıza tekrar teşekkür ederim bize destek verdiler."

'DÜNYA KUPASI KÖTÜ BAŞLADI, İYİ BİTECEKTİR'

"Beklentinin altında başladı. Kötü başladı turnuva. Bu tabii ki bir süreç. İlk iki maçları beğenmedik. 3. maçlar heyecanlı maçlar oldu. Bundan sonra son 16, çeyrek finalde kalite artacaktır. Takımlar önce kaybetmemeyim üzerinden oynuyor. Şu anda Dünya Kupası'nda Türkiye Ligi'nden daha altta görebiliriz. Herkes kaybetmemek için mücadele veriyor. Kaliteli takımlar birbiriyle oynayınca oyun ortaya çıkacaktır. Çok net bu takım turnuvayı kazanır diyebileceğimiz bir oyun görmedik. Ama bundan sonra daha farklı olacaktır."