taktikmania. com ismiyle spor haberleri yapan sitenin "Taktik Mania Plus" isimli YouTube kanalında program yapan Nevzat Dindar ve Alper Mert, yayın sırasında gazeteci Murat Ağırel'i tehdit etti.

AĞIREL'E 'SELALI' TEHDİT!

Taktik Mania programında spor yorumcusu Nevzat Dindar, “Murat Ağırel’e sesleniyorum. Ayağını denk al. Açık ve net söylüyorum! Gazetecilik yap, bu konuda seni kimse eleştiremez ama yaptığın son dönemdeki paylaşımlar ve Galatasaray’ı işin içine çekme çaban yakışıksız” dedi. Diğer yorumcu Alper Mert de “Bunu senden isteyenlere gerekli duruşu göstermeni bekliyoruz Murat Ağırel. Belli ki birileri senden bunu istiyor! Evden Galatasaray’ın cenazesine gidersiniz ama bir bakmışsınız Galatasaray sizin selanızı okur” dedi.

'DUVARA, TAŞA YAZARIM...'

Programda konuşulanları sosyal medya hesabından paylaşan Murat Ağırel, şu yanıtı verdi:

AK Partili belediye yine şaşırtmadı! Seçim gecesi 100 milyonluk çek kesmişler AK Partili belediye yine şaşırtmadı! Seçim gecesi 100 milyonluk çek kesmişler

“Gördüğümü yazarım, araştırıp anladığımı anlatırım. Kimseye de sormam. Kovulurum yine yazarım, anlatırım. Kağıdım kalmaz duvara taşa yazarım. Ben gazetecilikten hiçbir güç karşısında boyun eğmeden gerçeği anlatmayı anlıyorum. Gel gör ki sonunda canlı yayında ölümle tehdit ediliyorum. Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Sizin bir hesabınız varsa milletin de hesabı var.”