“Kendine Dayanıyor İnsan” adlı kitabın yazarı gazeteci Gülden Kılıç, 12. Kocaeli Kitap Fuarında okurlarıyla buluşacak. İmza günü, 22 Mayıs Pazar günü, saat 14:00’da, Postiga Yayınları standında gerçekleşecek. Kılıç, “Fuarlar yazarlar okurların gönül bağı kurmaları, bir araya gelmeleri açısından son derece önemlidir, kıymetlidir. Fuarlar halkı heyecanlandırdığı kadar yazarı da heyecanlandırır. Bu organizasyonun düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Edebiyat severleri ve okurları bekliyorum” dedi.

İNSANA TEMAS EDİYOR

Kendine Dayanıyor İnsan,  yaşamın zahmetleri ile örülmüş olayları ve yaşanmışlıkları çarpıcı, özgün, güçlü bir anlatımla okuyucuya sunuyor. Aşk, ölüm, yalnızlık gibi insanlığın ortak acılarına ve modern bireyin kuşatılmışlıklarına göndermeler yapıyor. Kitap günlük hayatın ayrıntılarına, fark edilmemiş ve toplumsal yaşam içerisinde kendisini var edememiş olana dokunuyor. Ayrıca entelektüel kesimin de hayal kırıklıklarına ve mutsuzluklarına ayna tutuyor. Ayrıca kadınların ve çocukların dünyasına da dokunuyor. Zaman içinde başka zamana, mekan içinde başka mekanlara, insan içinde başka insanlara kapı aralıyor.

YAZAR HAKKINDA

Geleneksel Truva Edebiyat Dergisi 5. Öykü Yarışması’nda 3’üncülük ödülünü alan Gülden Kılıç, Çanakkale’de doğdu. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun oldu. 2006 ile 2014 yılları arasında çeşitli basın kuruluşlarında, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarında editör, yayın koordinatörü ve iletişim uzmanı olarak çeşitli görevlerde bulundu.