CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Eski milletvekili ve televizyon yorumcusu Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, gazeteciler Hacı Yakışıklı ve Şaban Sevinç, Fuat Uğur; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak katıldı.

Özcan yaptığı açıklamada, "Böyle bir karar bekliyordum. Son anda doğruyu görürler inşallah böyle karar vermezler diye beklenti içerisindeydim. Burada verilen bir siyasi karardı. Onlar (YDK) siyaseten vermeleri gereken kararı verdiler. ‘CHP Atatürkçü ve Türk milliyetçisi olan kişilerden rahatsız, bunları partiden uzaklaştırmak istiyor’ algısı vardı kamuoyunda. Bu algıyı kuvvetlendirdiği için üzülüyorum. Etik olmaz gerekçesiyle Sayın Genel Başkan benimle hiç görüşmedi" ifadelerini kullandı.

'BENDEN ASLA ÇELEBİ ÇIKMAZ'

Sosyal medya hesabından bir takipçisinin "Sen de mi Mehmet Ali Çelebi gibi olacaksın?" sorusuna yanıt veren Tanju Özcan, "Mehmet Ali Çelebi’yi takip etmeyi bıraktım. Teğmen Mehmet Ali Çelebi ile bugünkü Çelebi arasında çok ciddi fark var. Benden asla bir Çelebi çıkmaz" açıklamasını yaptı.