Serge Aurier’e Hepatit B şoku: 6 ay sahalardan uzak
Serge Aurier’e Hepatit B şoku: 6 ay sahalardan uzak
İçeriği Görüntüle

2022’de rol aldığı dizide, evli rol arkadaşı Tayanç Ayaydın tarafından 21 yaşındayken sözlü ve yazılı tacize uğradığını öne sürdü. Oyuncu, iddiasını desteklemek için Ayaydın’a ait olduğu belirtilen mesajları da yayımladı.

“Büyüğündür, sus dediler”

Akkaya, yapım şirketine yaşadıklarını bildirdiğinde kendisine “‘Büyüğündür, sus’ denildiğini” söyledi. Şirketin daha sonra “Bir daha bu isimle çalışmayız, üzgünüz” ifadelerini kullandığını ancak Ayaydın’ın kısa süre önce aynı yapımcıların yeni projelerinde yer aldığını görünce sessizliğini bozduğunu dile getirdi.

“İlk işimdi, ağzımı açamadım”

Genç oyuncu, “İlk işimdi, ağzımı açamadım” sözleriyle yaşadığı süreci anlatırken, Ayaydın’ın kendisini hem sözlü hem yazılı olarak rahatsız ettiğini ileri sürdü. Sosyal medyada paylaştığı mesajlarda Ayaydın’ın “Dünyanın en güzel kadını”, “Sen çok özelsin” gibi ifadeler kullandığı, Akkaya’nın ise rahatsızlığını dile getirdiği görüldü.

Paylaşımını “Yine yalnız mıyım?” sorusuyla bitiren Akkaya’nın iddiaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Tayanç Ayaydın ise henüz bir açıklama yapmadı.