TFF 1. Lig’de Gençlerbirliği ile Bandırmaspor’u karşı karşıya getiren maçta çok ilginç bir olay yaşandı.

YÜKSEK ATEŞE RAĞMEN 11'DE

Gençlerbirliği’nin Bandırmaspor’a 5-2 yenildiği maçta kaleci Übeyd Adıyaman yüksek ateşli hasta olmasına rağmen ilk 11’de yer aldı. Konuk takımın 4. golünün ardından Gençlerbirliği kalecisi Übeyd Adıyaman’ın tepkisi yayıncı kuruluştan maçı izleyenlerce net şekilde duyuldu.

'ÖLÜYORUM DEDİM, OYNATMAYIN DEDİM'

Tribündeki taraftarlara dönen Übeyd, “38.5 derece ateşim var. Ölüyorum dedim, vallahi ölüyorum dedim. Mecalim yok. Beni oynatmayın dedim. Allah belamı versin, beni oynatmayın dedim.” şeklinde serzenişte bulundu.

TRANSFER YASAĞI KALKTI

Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerle son sıraya kadar gerileyen Gençlerbirliği’nde teknik direktör Mustafa Dalcı maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında “Çok fazla söylenecek bir şey yok. Sonuç itibariyle ilk yarıyı böyle bitirmek istemezdik. Farklı bir mağlubiyet aldık. Açıkçası puan alabilmemiz gereken bir oyun oynamadık. Sonuna kadar bu mağlubiyeti hakkettiğimizi düşünüyoruz. İlk yarı bitti yeni bir sayfa açacağız. Transfer yasağımız kalktı. Bu ligde dominant oyuncular alarak Gençlerbirliği’ni ikinci yarıda kurtarmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

KAYNAK: FUTBOLKULİSİ.COM