Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin bugün düzenlediği ve alanında uzman isimlerin katıldığı ‘Aileyi ve Milleti Koruma’ konulu toplantıda konuştu

'GENÇ İNSANLARDA OLUŞAN KALP KRİZİ VAKALARININ MRNA AŞISIYLA BAĞLANTISI MUTLAKA ARAŞTIRILMALIDIR'

Pandemi sürecinde yapmış olduğumuz basın toplantılarında bu sürecin risklerini ele almış, uzmanlarla birlikte hükümetimizi uyarmış olmamıza rağmen maalesef dikkate alınmamış, bugün itibariyle ise ne kadar haklı olduğumuz yine maalesef ortaya çıkmış bulunmaktadır. Sağlık Bakanlığı tarafından, son dönemde genç insanlarda oluşan kalp krizi vakalarının mutlaka araştırılması ve incelenmesi lazım. Genç yaşta kalp krizi geçiren, emboli geçiren vakaların ne kadarı mRNA aşısıyla aşılanmış, ne kadarı aşılanmamış? Bu yüzdelerin Türkiye için ortaya konulması, mRNA aşılarıyla genç yaşta kalp krizi ve emboli arasında bir bağlantı olup olmadığının ortaya konulması lazım.

'KÜRESEL ÇETEYE KARŞI DİMDİK AYAKTAYIZ'

Son olarak, karbon salımı ve sözde küresel iklim değişikliği bahane edilerek gelişmekte olan ülkelerin sanayilerine, her türlü üretimlerine müdahale eden, ülkelerin bağımsızlık ve egemenliklerine son veren, yapay et veya yapay her türlü gıda gibi birtakım projelerle insanlığı kendilerine mahkum etmek isteyen, tarım ve hayvancılığı bitirmek isteyen; insanlığa, insanın fıtratına saldıran tüm Siyonist projelerine karşı dimdik duracağımızı açık bir şekilde ifade ediyoruz. Birtakım uluslararası sözleşmelerle, özel olarak tasarlanmış kanun ve projelerle aileyi yok etmek, nesilleri ahlaki erozyona uğratmak isteyen yeni dünya düzenine karşı dimdik ayakta olduğumuzu ifade ediyoruz. Milletimizi, İslam alemini ve tüm mazlum milletleri ırkçı emperyalistlerin ifsad planlarına karşı savunacağımızı ve koruyacağımızı, Yeniden Refah Partisi olarak en kısa zamanda D-8 ve D-160'ı kuracağımızı, dolayısıyla Siyonizm’i ve tüm planlarını bertaraf edeceğimizi huzurlarınızda tüm dünyaya buradan ilan ediyoruz. Küresel çete yenilecek, hak ve adalet kazanacaktır.”

Erbakan’ın konuşmasından sonra toplantıya katılan uzman klinik psikolog Miktad Ertem, iklim bilimci Prof. Dr. Doğan Yaşar, göğüs hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık, araştırmacı yazarlar Sema Maraşlı ve Haluk Özdil açıklamalarda bulundu.