Bir çok kanal ve yayın grubunda çalışan Çınar, 2010 yılında sektörün en eski cemiyet dergilerinden biri olan VIP Turkey Dergisi’nde görev yapmaya başladı. Çınar, halen dergide reklam ve halkla ilişkiler direktörü olarak görev yapıyor. Mesleğindeki 15. yılında  ‘Yılın En Başarılı Reklamcısı’ ödülüne layık görülen Gülşah Çınar başarısını tescilledi.

WhatsApp Image 2022-11-29 at 12.27.03

Gülşah Çınar, reklamcılık kariyerinin haricinde 10 yıldır yeme - içme ve eğlence sektörüne de yazılarıyla aktif bir şekilde katkı sağlıyor. ‘Gülşah’la Köşe Kapmaca’ isimli köşe, 10 yıldır VIP Turkey Dergisi’nde yayımlanıyor ve sektörün en prestijli, en popüler mekanları bu köşeden okuyucularla buluşuyor.

YILIN EN BAŞARILI REKLAMCISI

Yıllardır reklamcılık sektöründe bir çok başarıya imza atan Gülşah Çınar, ‘Altın Doğa Ödülleri’ gecesinde ‘Yılın En Başarılı Reklamcısı’ ödülüne layık görüldü.

WhatsApp Image 2022-11-29 at 12.27.02

Törende bir konuşma yapan Çınar, yazılı basının dijital dünyada kaybolup gitmesine izin vermeyeceğini, yazılı basının ayakta kalması için sektöre destek verilmesi gerektiğini belirtti ve ekledi: “Yazılı basında var olmak markanın bilinirliği, prestiji için önemli bir reklam aracı…”