Siyasette Atatürkçülük ve demokratlık konusunda eksiklik gördüğünü söyleyen Ağar, "Biz bu eksikliği dolduruyoruz. CHP'de bile böyle Atatürkçülük yok. Canan Kaftancıoğlu'nun Maltepe Mitingi'nde Atatürk posteri bile asamadılar. 6'lı masa uyumsuz. Bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramıyorlar. Türkiye'nin barajlar kralı Adalet Partisi'ne ihtiyacı var" dedi.

'3. İTTİFAK YOLDA'

2023 seçimlerine gidilirken partisinin ittifak kurmak için 'teröre bulaşmamış partilere' açık olduğunu ifade eden Ağar, "Ümit Özdağ ile görüşüyoruz. 3-4 parti daha bu ittifaka katılabilir. Şu an netleşmediği için bu partileri açıklamam doğru olmaz" diyerek Zafer Partisi ve Adalet Partisi'nin ittifak yoluna girdiğini söyledi. 

'BUNLAR ÜLKELERİNDEN KOVULMUŞ, BUNLAR LEJYONER'

İç politikada en önemli başlıklardan birisi olan sığınmacı konusunda konuşan Ağar, iktidarı sert dille eleştirdi. Demografik yapımız değiştiriliyor diyen Ağar, "Sığınmacı tanımı doğru değil. Bunlar ülkelerinden kovulmuş, asker kılıklı insanlar. Bunlar lejyoner. Doğru olan bu insanları sınır kamplarında tutmaktı. Sınırlarımızdaki mayınlar boşuna temizlenmedi. Şimdi de İran sınırındaki mayınlar temizleniyor. Hepsi bir planın parçası. Önümüzdeki bayramda bu sığınmacılar gidecek ve sonra dönecekler.Çünkü orada bir savaş yok. Sığınmacılar yüzünden Beylikdüzü'nde 1+1 evler 6-7 bin lira oldu. Neyin peşindesiniz?" diye sordu. 

'ADAYIMIZIN KAPISINA KANLI GÖMLEK BIRAKTILAR'

8 yıl aradan sonra yeniden belde statüsü kazanan Yozgat Dodurga'da 3 Temmuz'da belediye başkanlığı seçimi yapılacak. Bu seçime Emine Yayla adıyla gireceklerini söyleyen Ağar, tehdit aldıklarını ve Yayla'nın kapısına kanlı gömlek bırakıldığını, adaylarının ölümle tehdit edildiğini söyledi.