Gerek aile bağları gerekse mesleği gereği hayatının önemli bir dönüm noktası olan Karabağ'ı polemikhaber'e de değerlendiren usta gazeteci Adnan Bulut, Hocalı'da hayatını kaybeden Azerbaycan Türkleri  için sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

ARADAN 29 YIL GEÇTİ

Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşayan Azeri siviller 26 Şubat 1992'de Ermenistan'a bağlı kuvvetler tarafından toplu şekilde katledilmesinin üzerinden 29 yıl geçti.

HAYATINI KAYBEDENLER ANILDI

Birçok siyasiden anma mesajı gelirken aile bağlarının da bulunduğu Karabağ'ı daha önceki programında polemikhaber'e değerlendiren Adnan Bulut, sosyal medya hesabından hayatını kaybedenleri andı.

Karabağ'ın işgalden kurtarıldığını anımsatan Bulut, Hocalı'da katliama uğrayan sivillerin kemiklerinin sızlamadığını ve bunun yaşanan acıyı bir nebze olsun dindirdiğini belirtti.

Bulut'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde oldu:

"Karabağ işgalden kurtarıldı. #HOCALI 'da soykırıma uğrayan Azerbaycan Türklerinin kemikleri artık sızlamıyor. Hepimizin 26 Şubat'larda yaşadığı acı bir nebze olsun hafifledi. Ölenlere rahmet, Türk dünyasına başsağlığı diliyorum"