AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. olağan il kongresinde aday olmayacağını, yerini başka bir adaya devredeceğini açıkladı.

“BAŞKA BİR DAVA ARKADAŞIMA DEVREDECEĞİM”

Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Şenocak, şu ifadelere yer verdi:

“Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı görevimi 7. olağan kongremizde başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi tüm kamuoyuna saygıyla duyururum. Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimiz; 2023, 2053 ve 2071 ideallerimiz doğrultusunda her zaman olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Biz pazara kadar değil, mezara kadar liderimizin ve davamızın yanındayız.”

“HEDEFLERİMİZ İÇİN DURMAK YOK”

Şenocak, açıklamasının yer aldığı paylaşıma, “24 Şubat Çarşamba gerçekleştireceğimiz AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongremizde aday olmayacağımı, görevimi başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi tüm kamuoyuna duyururum. Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için durmak yok yola devam!” notunu düştü.

3 YILDIR AK PARTİ İSTANBUL'U YÖNETİYORDU

Bayram Şenocak 2018 yılının Şubat ayından beri il başkanlığı koltuğunda oturuyordu. Bayram Şenocak ve ekibi, 2019 yılının Mart ayında yapılan ve haziran ayında da tekrarlanan İstanbul yerel seçimlerinde parti içerisinde tartışma konusu olmuştu.