Bakan Soylu'nun, Sedat Peker'e 'koruma' vermekle suçladığı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'a AK Parti velkili Ahmet Hamdi Çamlı'dan destek açıklaması geldi. Çamlı daha önce de Metin Külünk'e destek çıkmıştı...

AK PARTİLİ VEKİLDEN DESTEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'e koruma polisi verilmesinde sorumluluğuna işaret ettiği ve emniyet kulislerinde açığa alınacağı konuşulan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'a AK Partili vekilden destek geldi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakınındaki isimlerden AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'a sahip çıkan Çamlı, "Emperyalist bir darbe girişimi olduğu açık olan, 15Temmuz ihaneti akşam ilk saatlerden itibaren meydanlarda olduğuna şahidim... O geceye ait birkaç resmi olsa da albüm çıkar mı bilmem..." ifadelerini kullandı.

METİN KÜLÜNK’E DE DESTEK VERMİŞTİ

Çamlı, geçen günlerde de, Soylu’nun ‘Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi’ye dair açıklamaları ardından gözlerin çevrildiği AK Partili Metin Külünk’e de destek vermişti. Çamlı, "Metin Külünk en az 40 sene önce, Amerikan'ın "bizim çocuklar"ı "şartları oluşturmak" için sokakları cepheleştirdikleri günlerde,cepteki üçbeş mermiyi paylaştığım adamdır. Şaribülleyli vennehar tiplerin "maaş" tantanasıyla, ismini ağızlarda çiğnemesi doğru değil..!" ifadelerini kullanmıştı.