Meral Akşener İYİ Parti'nin  Meclis'teki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener'in açıklamalarından satırbaşları şöyle;

Akşener'in konuşmasından satırbaşları:

Devlet böyle yönetilmez. Dün dava adamıyım diye gezenler bugün Saray'da sefa sürüyorlar.

FEZLEKE AÇIKLAMASI

Saray'ın yeni gündemi fezlekelr oldu. Yalnız bu arkadaşlar nedense kafayı fezlekelerin kendisiyle değil, İYİ Parti'nin bu fezlekelere ne diyeceğine takmış. Eylemsizliğiyle meşhur küçük ortak, çıkmış kürsüye ancak bağrıyor. Akıllarınca bu bağırmalarla, bizi zora sokacaklar. Bizim tavrımız net. Arkadaşların bu şaşkınlığını gidermek adına tavrımızı açıklamak istiyorum. İYİ Parti terörün yanında yöresinde olmaz. İYİ Parti, her zaman milletinin yanında, demokrasinin yolundadır. Mesela İYİ Parti teröristle masa kurmaz, pazarlık yapmaz. Mesela İYİ Parti, teröristin kafasından konfeti temizlemez. Mesela İYİ Parti, seçim kazanmak için terörist mektubuna katil röportajına bel bağlamaz. Mesela İYİ Parti, sandıkta başkasına oy verdi diye, milletine bela okumaz. Mesela İYİ Parti, itirazı olan gencine, esnafına, çiftçisine terörist demez. Mesela İYİ Parti, millet şehidine ağlarken, lebalep kongrelerde sırıta sırıta konuşmalar yapmaz. 

'MİLLETLE İNATLAŞMA ERDOĞAN, MİLLETİYLE İNATLAŞANLARIN SONUNA BAK'

Sayın Erdoğan, kendisi hala milletimize masal anlatıyor. Damat gitti kayınpederden masallar hala devam ediyor. "Kamu harcamalarında israfa tahammülümüz yok" dedi. Siz hiç israfa tahammülümüz yok diyen ama kendisine Saray koleksiyonu yaptıran gördünüz mü? Alın size en yakın örnek, 17 milyar lira zarar etmiş THY'ye 347 adet lüks otomabil kiralamak için ihale yapılacak. Bir kişi çıkıp da, millet bu kadar darda bir süreliğine idare edelim demeyelim demiyor. Allah ıslah etsin. 

Pandemi yüküyle dara düşmüş vatandaşına 53 milyar destek vermekle övünen Sayın Erdoğan, bunun iki katını Kanal İstanbul'a yatıracağını ısrarla söylüyor. İnadına yapacakmış. Milletle inatlaşma Erdoğan, milletiyle inatlaşanların sonuna bak ders çıkar. Kalkınmada, üretimde, istihtamda inat et. Adalette, hukukta, demokraside inat et. Varsın onlar inat etsin, biz milletimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz.