"Atatürk din düşmanıydı...iddiaları"

"Keşke Yunan kazansaydı da Atatürk kazanmasaydı" dilekleri...

Yıllardır zırvaladıkları onlarca yalan hikaye üzerinde yükselen Atatürk düşmanılığının aslında hiçbir işe yaramadığını anlatır bu fotoğraf.

Bu fotoğrafın hikayesi yıkadıkları beyinlerden çıkan deli saçması hikayelere rağmen Atatürk sevdasının bu ülke insanının kalbinde yazılı olduğunu gösteriyor.

İşgal altındaki İsstanbul'dan yürek yakan utanılası ama belki de bu müptezellere hatırlatılması gereken hikayeler var aklımızda.

İngiliz askerlerinin Haliç köprüsüne kurduğu karakol ve çarşaflı Türk kadınına yaşattıkları Yunan kazansaydı da Halifelik devam etseydi kafasındakilerin aklına mıh gibi çakılmalıdır.

Bağımsızlığın olmadığı yerde dinin olmadığını bilmeyen cahillere tokat gibi gelir bu fotoğraf.

Hacı dedelerimizin Atatürk sevdası; ruhunu satmış, kendi çıkarları için çevrelerinde koşturup duran müridler isteyen, dinin de yasak dediği ruhban sınıfını hortlatmak isteyen pespaye ruhlu adamları çıldırtır.

Eli öpülesi anadolu insanının Atatürk'e gösterdiği bu saygıyı , bugün Suriye topraklarında yaşanan dramların bu coğrafyaya da sıçramamasının garantisi olarak  görüyoruz.

Polemik Haber Atatürk'ü de kendi çıkarları için yüceltip göklere çıkartanlara değil, hiç kârı olmadığı halde sevip büstünün bile kirli olmasına dayanamayanların duygusu ile hareket ediyor ve etmeye de devam edecek.