Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, "Vakaların artmasının sebebi hepimiziz. 84 Milyon." ifadelerinin ardından eleştiriler devam ederken Athena grubunun solisti şarkıcı Gökhan Özoğuz, adeta isyan etti.

Sosyal medya hesabından, "Tavan yapan Vakalardan Ben neden sorumluyum ya? 1 senedir Kendimle konuşmaktan şizofren oldum, Kongreye falan da yok. Sayın Fahrettin Koca aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi Aşılasanız acaba, belki biter Virüs. Boş boş Kapanacağımıza onu mu denesek?" yazan Özoğuz'un yorumuna yanıt veren Bakan Koca, "Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.

Devamında ise Özoğuz, Koca’ya yanıt verdi ve “Sayın @drfahrettinkoca Bizler Her zaman seve seve bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu Mücadelemiz sırasında, Özellikle Aşı konusundaki gayretlerinizin de, Halkımızın Can güvenliği için artmasını rica ediyoruz” diye yazdı.

Bakan Koca da bu tweete yeniden karşılık vererek, “Gökhan Bey, tekrar merhaba. Hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştıkça zorluklar kolaylaşacak. Aşı konusunda gerçek, algılanandan kat kat iyi, daha da iyi olacak. Mesajınız için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar: