Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, enflasyon oranları ve zamlar hakkındaki açıklamaları ardından parti disiplin kuruluna sevk edilmiş, yaşanan gelişmenin ardından Ersoy MHP'den istifa etmişti. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde Ersoy'a partiye geri dönmesi yönünde davette bulunmuş, Ersoy da davete olumlu yanıt vererek; ''Liderimin çağrısından şeref duydum. Yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici. Son nefesime kadar liderim Devlet Bahçeli Beyefendinin ve davamın emrindeyim. Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket. Yüce Allah liderimizi başımızdan eksik etmesin'' demişti. 

BAHÇELİ'NİN HUZURUNA ÇIKTI

MHP'nin resmi sosyal medya hesabı Ersoy'un, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'huzuruna çıktığını' ve partiye geri döndüğünü belirten bir paylaşım yaptı. 

Paylaşımda, ''Kıymetli Milletvekilimiz Sayın @bakiersoymhp Liderimiz Sn.Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin huzuruna çıkarak ait olduğu yere yuvamıza geri dönmüştür.Liderimize şükranlarımızı sunar'' ifadelerini kullanıldı.

ERSOY'DAN DA PAYLAŞIM GELDİ 

Baki Ersoy ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Büyüğümüz Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları ile hizmet etmekten gurur duyduğum, şanlı şerefli 3 hilalin gölgesinde tekrar görevime başlamanın gururunu yaşıyorum'' ifadelerini kullandı.