Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu.

Millet İttifakı’na eleştirilerde bulunan Bahçeli, “Pireyi deve yapan palavracılar, bir kaşık suda fırtına koparan pervasızlar akıllarından çıkarmasınlar ki hak edene fırlatılacak taşlar cebimizdedir. Zillet ittifakıyla ayrıyız, uzağız çünkü yalancı, inkarcı, gündüz başka gece başka değiliz" ifade etti.

Partisinin grup toplantısına konuşan Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

Tarkan ve Karaoğlan filmleriyle milli hafızalara kazanan oyuncu, yönetmen sayın Kartal Tibet son yolculuğuna uğurlanmıştır. Yeşilçam'a damga vuran Kartal Tibet'e ve muhterem ailesine baş sağlığı diliyor, mekanı cennet olsun diyorum.

MHP Türkiye'nin tamamında zemin bulmuş, kök salmış bir seçmen kitlesine kavuşmuştur. Bugün üç hilal milyonlarca insanımızın kalbine girmiştir. Bu gurur tablosu karşısında ne kadar övünsek azdır. MHP bir demokrasi namusudur. MHP büyük bir millet eseridir. MHP huzurun, umudun, güvenliğin, istikrarın, vatanperverliğin bir markasıdır.

Pireyi deve yapan palavracılar, bir kaşık suda fırtına koparan pervasızlar akıllarından çıkarmasınlar ki hak edene fırlatılacak taşlar cebimizdedir. Zillet ittifakıyla ayrıyız, uzağız çünkü yalancı, inkarcı, gündüz başka gece başka değiliz.