Son günlerde hedef gösterme söylemleriyle çok konuşulan Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili görüşlerini dile getirdiği bir yazı kaleme aldı.

Başta CHP olmak üzere muhalefet partilerine yönelttiği 'eleştirilerine' ek olarak "Her gün televizyon programlarında kendilerini muhalif olarak sunanlar, küfürbazlığı, yalancılığı, FETÖ'cülüğü över gibi konuştular" ifadesini kullanan Barlas, şöyle devam etti:

'FETULLAHÇILIK, SANKİ BAZILARININ VAZGEÇİLMEZ BİR ÖZELLİĞİ'

"Bu hastalıkları nasıl tedavi edeceğimizi bilemiyorum. Aslında her seçim sonunda yalancılar ve küfürbazlar kaybediyor. Bu arada Fetullahçılık, sanki bazılarının vazgeçilmez bir özelliği.

Adliye, polis, güvenlik güçleri arıyorlar, tarıyorlar, buluyorlar ama bir türlü sonunu getiremiyorlar. Aynı şekilde 1984'ten beri binlerce Türk'ün hayatına mal olan PKK terörü, hâlâ bazı partiler açısından itibarlı bir olay.

O kadar ki PKK'ya karşı harekâta girişilirken bazı partiler bunu kınıyorlar. Daha da ötesi, en büyük müttefikimiz Amerika, PKK'yı silahla ve parayla besliyor."

Barlas, Paris İklim Anlaşması'yla dünyanın sonunun gelmesinin önlenmeye çalışıldığını, ancak Türkiye için dünyanın sonunun 'sözünü ettiği hastalıkların topluma egemen olmasıyla mümkün' olacağını ileri sürdü. 

'SÖZÜNÜ ETTİĞİM ÇARPIKLIKLARLA BOĞUŞAN TEK SİYASETÇİ ERDOĞAN'

"Bu bakımdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023'te kesin bir zafer kazanması için ne yapmak mümkünse yapacağız" açıklamasında bulunan Barlas, "Çünkü sözünü ettiğim çarpıklıklarla boğuşan tek siyasetçi, Tayyip Erdoğan'dır" diye yazdı.