Sosyal medyadan sürekli olarak CHP belediyelerini eleştiren AK Partili Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, adeta bir sosyal medya fenomeni gibi davranıyor. Başkan Çöl'ün sosyal medya hesabı üzerinden pastırma,sucuk, tatil beldesi reklamları yaptığı ve reklam amaçlı çekilişler düzenlediği görülüyor.

BAŞKAN DEĞİL 'FENOMEN'

Sandıklı’nın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl, sosyal medyada “fenomen” gibi hareket etmeye devam ediyor. Başkan Çöl, daha önce kendisinin şahsi hesaplarını takip edenlere 5 yıldızlı termal otelde tatil vaat etmişti.

TAKİP EDENE 5 KİLO PATATES

Başkan Çöl, şimdide yine kendisine ait sosyal medya hesaplarını takip edenlere 5 kiloluluk patates göndereceğini duyurdu. Çöl, patates kazanmak isteyenler için 3 şart koştu. Bu şartların başında kendi hesabını takip etmeleri yer aldı. Diğer şartlar arasında ise söz konusu kampanyaya katılmak isteyenlerin yorum kısmına bir arkadaşlarını etiketlemeleri ve çekiliş paylaşımını kendi profillerinde paylaşmaları istendi.

YAVAŞ ve İMAMOĞLU'NA İŞİNİZİ YAPIN DEMİŞTİ

Sosyal medya fenomeni ve reklamcı gibi paylaşımlarda bulunan Başkan Mustafa Çöl, ABB Başkanı Yavaş ve İBB Başkanı İmamoğluna yönelik yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Aktif olarak bu iki belediye başkanını eleştiren Çöl, 'işinizi yapın' diyor. Çöl'ün paylaşımlarında CHP'li başkanlara yönelik hakaret içerikli sözler söylediği de görülüyor.