Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kardeş belediye çalışmaları kapsamında gittiği Arnavutluk’ta Cumhurbaşkanı Ilir Meta ile görüştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kılıç aracılığıyla Meta’ya selamlarını iletti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından Meta ile fotoğrafını paylaşan Başkan Kılıç, "Arnavutluk Cumhurbaşkanı dostum Sayın Ilir Meta'yı ziyaret ettik. Türkiye ve Arnavutluk arasındaki tarihi dostluğu konuştuğumuz değerli bir toplantı yaptık. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını ilettik. Sayın Cumhurbaşkanını Maltepe’ye davet ettik" notunu düştü.

'TÜRKİYE’Yİ ZİYARET EDECEĞİM'

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun selamı  ve Ali Kılıç’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Meta, ziyareti sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu: “İki ülke ve halklarımız arasındaki mükemmel ve dostane ilişkiler üzerine bereketli bir istişare yaptığımız Türkiye Maltepe Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç’ı bugün ağırlamanın mutluluğunu yaşadım. Türkiye Muhalefet Lideri Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroglu'nun ziyaret davetini büyük bir memnuniyetle kabul ettim. Samimi dostluğun güçlendirilmesi iki halkımızın kapsamlı ve uzun vadeli bir çıkarıdır.”

KILIÇDAROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Cumhurbaşkanı Meta’nın paylaşımına yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı Ilir Meta, selamınızı memnuniyetle aldım. Türkiye ve Arnavutluk halkları arasında güçlü bir tarihi bağ var. Bunu daha da güçlendirmek istiyoruz. Ziyaretiniz bizi memnun edecektir. En kısa zamanda buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bazı görseller ise şunlar: