Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, beldede bulunan bir ATM’nin yenilenmesinin ardından sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı.

ATM’nin para yatırma haznesiyle birlikte hizmete alındığına dikkat çeken Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya beldesinde bulunan bir ATM’nin yenilenmesinin ardından Belediye Başkanı İlkay Güngör’den bol teşekkürlü açıklama geldi.

Beldede bulunan uzun uğraşlar sonucunda yenilenerek para çekme değil para yatırma haznesiyle birlikte hizmete alındığına dikkat çeken hizmette emeği bulunan isimlere teşekkür etti.

Güngör’ün sosyal medya paylaşımları şu şekilde:

“Beldemizde bulunan Ziraat Bankası ATM’ si uzun uğraşlar sonucunda yenilenerek , sadece para çekme değil para yatırma haznesiyle birlikte hizmete alındı. Bu hizmet için Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli’ ye , Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a , Ak Parti Burdur Milletvekilleri Sn. Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a, Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Sn. Hikmet Ökte’ye, Ziraat Bankası Bucak Şube Müdürü Sn. Muhammet Birinkulu’ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.”