Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, enflasyon rakamlarının açıklandığı gün TÜİK'i ziyaret etmek istemesi ve ardından kurmaylarıyla birlikte içeri alınmaması tepki almış ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kendilerini hedef alan Erdoğan'a "Devletin kurumu senin babanın evi değil @RTErdogan! Türkiye Cumhuriyeti’nin her vatandaşı da, milletvekili de istediği zaman oraya gider…" diye yanıt verdi.

TURAN'DAN ÖZKOÇ'A YANIT

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da Özkoç'un tweetini alıntılayarak, "Biri de çıkıp; "Pazartesi 11’de bir grup arkadaşla CHP'nin meşhur 14. katına  geliyoruz; Atatürk'ün kurduğu partiyi nasıl HDP'nin vagonu haline getirdiğinizi incelemek için. CHP @kilicdarogluk'nun babanızın evi değil!" dese!" diyerek yanıt verdi.

PEŞ PEŞE YANITLAR

CHP'den Bület Turan'a peş peşe yanıtlar geldi. CHP'li Çetin Çapan ve Ulaş Gürbüz'ün; AKP'li Turan'a verdiği yanıtlar sosyal medyada gündem oldu.

'MEMLEKET SEVGİSİ ÖĞRENİRSİN'

Çapan, Turan'a 17-28 Aralık'ta ortaya çıkan, 'ayakkabı kutularını, para sayma makinelerini' hatırlatarak, "Buyrun tabi; 14. katta ayakkabı kutuları yok, torpil listeleri yapılan aile vakıfları da yok ama Sayın Genel Başkanımızın deneyimli, çalışkan ve dürüst başdanışmanı Sn. Rasim Bölücek var.  Hem çay içer, hem insanlık ve hem de memleket sevgisi öğrenirsiniz" diye yazdı.

'EN İYİ ADRE' YANITI

CHP'li Gürbüz de, Rasim Bölücek'i işaret etti, "O 'biri'nin gideceği en iyi adrestir 14. kat.. Orada her sorunu ve sorusuna en doğru, tatmin edici cevabı kesinlikle alacaktır. Orada, bizi de sabır ve tahammülle dinleyen, sosyal demokrasi mücadelesinin önemli ismi @rasimbolucek'ce karşılanacak ve layıkıyla ağırlanacaktır" ifadelerini kullandı.