Instagram'dan duyurduğu istifasının ardından aylar sonra sessizliğini avukatı aracılığıyla bozan ve CHP'ye 500 bin TL tazminat davası açacağını açıklayan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a CHP'den yanıt verildi.

"SİZLERİN DE YARDIMIYLA DAMADI BULDUK"

CHP'den yapılan açıklamada, "Sizlerin de yardımıyla damadı bulduk... Avukatının açıklamasından, damadın sağ salim evinde olduğunu; Merkez Bankası’ndan "buhar olan" 128 milyar dolar yetmezmiş gibi partimizin de 500 bin TL'sine talip olduklarını öğrendik. Yarın saat 13.00'te, "Damadı kim saklıyor?" diyeceğiz" açıklamasında bulundu.

CHP, 'DAMADI BULUYORUZ' KAMPANYASI BAŞLATMIŞTI

CHP'nin resmi sosyal medya hesabında dün yayınlanan bir video, "Merkez Bankası’nın 128 milyar doları kayıp ama sorumlusu 'damat' firarda" ifadeleriyle yayınlanmış, "Yarın saat 13.00’te damadı buluyoruz" notuna yer verilmişti. Ertesi gün (Bugün) ise CHP'nin sosyal medya hesabından yayınlanan karikatür “Para nerede? Kayıp... Peki 'damat' nerede? Sen de oyna, firari damadı bul. Arkası yarın...” notu ile paylaşılmıştı. CHP'nin bu hamlelerinin ardından Berat Albayrak aylar sonra sessizliğini avukatı aracılığıyla bozdu. Merkez Bankası'nın yok yere eridiği konuşulan 128 milyar dolarlık rezervine ilişkin iddialara yanıt veren Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş, müvekkili Albayrak'ın ailesinin yanında olduğunu da açıkladı.