Polemik TV'den Kadir Kaplan'ın konuğu olan Gürsel Tekin, vatandaşın belini büken enflasyon ve hayat pahalılığından yakındı. Tekin, muhalefetin adayının kim olduğunu ve ne zaman açıklanacağını da duyurdu.

'VATANDAŞ AİLE BORCUNDAN DOLAYI MİRASI KABUL ETMİYOR'

"Öyle bir duruma geldik ki, ülkemizde reddi miras oranı yüzde 85'lere dayandı. Vatandaş o kadar borçlu yani... Ailesinden, anasından-babasından kalan mirası kabul edemiyor artık vatandaş"

'500 BİN KİŞİLİK BİR ORDUYA İHTİYACIMIZ VAR'

"Bu seçim gerçekten çok önemli. Sandık ve seçim güvenliği için taarruz halinde olmalıyız. Bizim 500 bin kişilik bir seçim ordusuna ihtiyacımız var. 50 bin gönüllüye ihtiyacımız var"

'VERGİ ALIRSANIZ HAZİNEYE 100 MİLYAR DOLAR GİRER'

"Sayın Maliye Bakanı'na açık çağrımdır. Hatta kendisine yardımcı olmak da isterim. Dikey (haksız kazançla elde edilen) imar uygulamalarından vergi alırsanız hazineye 100 milyar dolar para girer"

'VATANDAŞ KİMİ İSTERSE O ADAY OLACAK'

"Altı siyasi partinin adayı, vatandaşın gönlünde kim yatıyorsa o olacak. Vatandaş kimi istiyorsa, gönlü kimden razıysa muhalefetin adayı O'dur"

'KESİNLİKLE CHP KİMLİĞİ ALTINDA OLACAK'

Muhalefet bir aday çıkaracak ve bu aday için söyleyebileceğim tek şey kesinlikle Cumhuriyet Halk Partisi kimliğine sahip bir isim olacak"