CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Şubat için eşiyle birlikte paylaştığı fotoğraf üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a göndermede bulundu. 

'TERBİYESİZLİK'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yapılanın terbiyesizlik olduğunu dile getirerek "Bu "terbiye seviyesi", CHP'de Genel Başkan Yardımcısı! Hak ettiği cevabı vermemize edebimiz engel. Siyaset ahlaktan, nezaketten, edepten yoksun bir üslupla yapılamaz. Yapmak isteyene de bu aziz milletin irfanı, örnekte olduğu gibi, 70 yıl izin vermez" dedi.

HAMZA DAĞ,'ARAMIZDAKİ LİYAKAT FARKINI GÖSTERDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜRLER'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Adıgüzel'in paylaşımına "Bu tweetin sahibi Türkiye'nin ikinci büyük partisinin genel başkan yardımcısı ve milletvekili olarak görev yapıyor. AK Parti ile CHP arasındaki liyakat ve ülkeye, millete hizmet aşkı farkını net şekilde gösterdiği için teşekkürler" söyleriyle tepki gösterdi.

'SEVİYESİZLİK'

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Onursal Adıgüzel'le ilgili sert bir mesaj paylaştı. Özalan "Boş işler müdürü Kemal Kılıçdaroğlu yine evinde muhalefetçilik oynarken, Cumhurbaşkanımız COVID-19'u atlatır atlatmaz çalışmaya koyuldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in seviyesizliğine şaşırmadık. Liderleri ortada, bunlardan daha fazlası beklenemez" ifadelerini kullandı.