Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "ücretsiz aşıya para ödendiği" iddiasına yaptığı "ticari sır" tanımlamasına, sert tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer'den bu defa da aşıda verilen tarihlerin tutturulamamasını eleştirdi.

KABİNE'DE REVİZYON İDDİASI

Taşçıer öte yandan, son dönemde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde düşünülmediği ve AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde yerine başka bir ismin getirileceği iddia edilen Bakan Koca ile ilgili "Ne olur bilinmez ama her gün hayatımızda yer alan Fahrettin Bey de ansızın ortadan kaybolabilir" sözleri gündeme bomba gibi düştü.

"ANSIZIN KAYBOLABİLİR"

Taşcıer, Koca'yı, "Berat Albayrak’ın ünlü bir sözü vardı, ‘Aralık Kasım'dan, Ocak Aralık'tan, Şubat da Ocak'tan daha iyi olacak. Net söylüyorum, Mart da Şubat'tan, hatta Nisan Mart’tan zaten iyi olacak.’ Aynı hikaye Fahrettin Koca da çıkıp millete aynı masalı anlatıyor. Berat Bey de böyle aylarla, tarihlerle haşır neşirdi. Şimdi ortadan kayboldu. Nerede, ne yapıyor bilen yok. Ne olur bilinmez ama her gün hayatımızda yer alan Fahrettin Bey de ansızın ortadan kaybolabilir" sözleriyle eleştirdi.