Programa konuk olarak katılan CHP'li Yunus Emre şunları söyledi;

*TRT'de Sedat Peker'in oğlu Diriliş Ertuğrul dizisinde boy gösteriyor. Ya ben üç senedir milletvekiliyim, ondan önce senelerce öğretim üyeliği yaptım. Benim şu yüzüm TRT ekranlarında bir defa görülmedi. Selahattin Peker'in oğlunu TRT dizisinde oynatıyorsunuz. Ben mi yaptım bunu? 

*Meclis'te beş tane grubu bulunan siyasi parti var. Bu beş siyasi partinin genel başkanları arasında Sedat Peker'le fotoğrafı olan genel başkan hangisidir? 

*Sedat Peker'le tokalaşan, hal hatırı soran genel başkan hangisidir?

*Hangi iktidar döneminde Sedat Peker'e koruma verilmiştir? Hangi iktidar döneminde jammer verilmiştir, hangi iktidar döneminde çakarlı araba verilmiştir? Ben milletvekiliyim, bir gün arabama çakar takmadım. 

*Hangi iktidar döneminin Kültür Bakanı, Sedat Peker'in katıldığı etkinliğe katılmıştır? O etkinlikte Sedat Peker'e Türk büyüğü Türk Hakan'ı ödülü verilmiştir. 

*Hangi iktidar döneminde Türkiye'nin önemli bir gazetesi Sedat Peker'e yılın hayırsever iş adamı ödülünü vermiştir. 

*Hangi iktidar döneminde Sırat Peker çıkmış 'akademisyenlerin kanlarıyla banyo yapacağız demiştir' ve bununla ilgili hiçbir mahkumiyet faaliyet almamıştır?

*Hangi iktidar döneminde Sedat Peker'in adamları gitmiş, bir eski milletvekilini karakolda darp etmiştir, dövmüştür?

*Bununla ilgili bunun azmettiricisi olan Sedat Peker'le ilgili hiçbir işlem yapılmamıştır?

*Hürriyet baskınıyla ilgili daha geçen gün AK Parti'nin zamanının Gençlik Kolları Başkanı açıklama yaptı. 'AK Partililer oraya gittik. Biz orada sadece masum protesto yaptık ama Peker'in adamları dövmüş, cam çerçeve indirmi vs' dedi?

*Sedat Peker 2015-2018 yıllarında hangi partiyi desteklemek üzere mitingler yaptı?

*2017 referandumunda, anayasa oylamasında Sedat Peker hangi partiyi desteklemek üzere kampanyada hangi görüşü desteklemek üzere mitingler yaptı? 

*Bir takım gazeteci irtibatı ortaya çıktı. Bu gazeteciler kimlerdir kimlere yakındır?

*Siyasette kendilerinin en yakın arkadaşları kimlerdir? Sabah akşam telefonda görüştükleri insanlar kimdendir? Hangi partinin açık destekleyicisidir bu insanlar?