Döşemealtı Kent Meydanın’dan yapılan açılış törenine CHP’li milletvekilleri, belediye başkanları ve yurttaşlar katıldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in projelerinden oluşan kısa tanıtım filminin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yurttaşlara hitap etti.

Kılıçdaroğlu, “Sizden toplanan vergilerin ne olduğunu sizin bilme hakkınız var. Türkiye’de bütün belediye başkanlarımız aynı inançla görev yapıyor. Belediye başkanlarımızı kutuluyorum. Bir şehirde yaşamanın sorumlulukları vardır. Belediye başkanımız önemli bir başarıya imza atmış. Programda dahi olmayan hastaneye yaparak tarihe gömdü. Burada bir hastane olması lazım. Bu sizlerin talebidir. Bunu birileri yerine getiremiyorsa CHP’li belediye başkanları var onlar yapar. Belediye başkanlarımıza talimat verdim; yoksul mahallelerden başlayarak bütün mahallerde kreş açacaksınız. Çocuklar oynayacak. Akşam anneleri onları öz güven ile alacak. Hiçbir ayrım yapmayacaksınız dedim. Bu bizim temel felsefemiz. Bu felsefeyi bütün ülkeye yayacağız. Bundan herkes yarar görecek” ifadelerini kullandı. 

'BAHARI GETİRECEĞİZ'

EYT sorununu çözeceklerini belirten Kılıçdaroğlu, “3600 ek gösterge gelecek. Çiftçilerin çektikleri kredilerin faizlerini bir hafta içerisinde tamamını sileceğiz. Esnafın, bankalardan, esnaf kefalet kooperatiflerinden aldıkları kredilerin bir hafta içinde faizlerini sileceğiz. Bu ülkeye baharı ya getireceğiz, ya getireceğiz. Bu ülkeye huzuru ve barışı getireceğiz. Kavgadan bıktık. Herkesin kimliği benim başımın üzerinde. Herkesin yaşam tarzı benim başımın üzerine. Hakça kazanandan yana olan bütün dostlarımız ile birlikte yaparak birlikte mücadele edeceğiz” dedi. 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı / Muhittin böcek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, “Pandemi sürecinde dualarınızı esirgemediniz. Allah razı olsun. En son mitingi burada yapmıştık. Döşemealtına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizi seçenleri mahcup etmeyeceğiz. Güzel, güneşli günler gelecek. Güzel günler göreceğiz. Projelerin hayata geçmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.