CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "CHP lideri Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında gazeteci Suat Toktaş'ın “İttifaklarla buradan çıkış arıyorsunuz” sözü üzerine de “Ahlaklı insanlarla çıkış arıyoruz. Fakirin, garibanın ahlakını savunan bir anlayışla Türkiye'yi buradan çıkarmaya çalışıyoruz. Ahlaksızlar bir tarafta, ahlaklı olanlar bir tarafta. Bunların tamamı demokrasiyi savunuyor, tamamı hesap vermeye hazır'' ifadelerine AK Partililer "Cumhur İttifakı'na oy verenleri 'Ahlaksızlar' diye kategorize ettiği gerekçesiyle tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, "AKP'li vekiller siz neden ahlaksız olduğunuzu düşündünüz?" diye yanıt verdi.

Adıgüzel, sosyal medya hesabından AK Partililerin paylaşımlarının bulunduğu bir video yayınlayarak, “Genel Başkanımız “ahlaksızlar bir tarafta, ahlaklı olanlar bir tarafta. Bunların tamamı demokrasiyi savunuyor” dedi. AKP’nin vekilleri ve medyası ooww bize ‘ahlaksız’ dedi diye yaygara yapmaya başladı. Siz neden ahlaksız olduğunuzu düşündünüz ki?” diye yazdı.