İbrahim Zarap adındaki cani, Samsun’da sokak ortasında eski eşini çocuğunun gözü önünde defalarca tekmeledi. Çocuğun “Anne” diyerek ağlamasına aldırmayan saldırgan kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklandı.

27 yaşındaki caninin savcılık sorgusundaki ifadesi ortaya çıktı. Zarap, sorguda şunları söyledi: 

* Görüntüleri izledim, kendimi tanıyamadım, o kişinin ben olduğuna inanamadım.

* Çocuğumla bir süre vakit geçirdikten sonra kendim de ayrıca alkol aldım. Alkol aldığım sırada çocuğum yanımda değildi. Saat 21.00da çocuğu teslim etmek üzere anlaştık.

* Eşim beni görünce çocuğu bir daha sana göstermeyeceğim dedi. Daha öncesinde böyle tehdit ediyordu. Bilincimi kaybettim. Ne oldu hatırlamıyorum. Eşim en son yerdeydi. Çocuğumu alıp gidiyordum. İnsanlar bana saldırdı. Çok pişmanım.

* Aklım yerinde değildi, yoksa böyle yapmazdım. Özelikle çocuğumun önünde yapmazdım. Görüntüleri izledim, orada kendimi tanıyamadım, o kişinin ben olduğuna inanamadım.

KENDİSİ DE ŞİKAYETÇİ OLACAKMIŞ!

İbrahim Zarap'ın polise verdiği ifadesinde ise, “Kızımı teslim ederken bana, ‘Sana bir daha kızı göstermeyeceğim' gibi şeyler söyledi. Bir anda gözüm döndü ve sinir krizi geçirmişim. O yüzden böyle yaptım. Olaydan sonra çevredekiler beni darp etti. Eğer kimlikleri tespit edilebilirse hepsinden şikayetçi olacağım” dedi.

"DIŞARI ÇIKMASINI İSTEMİYORUM"

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müşahede altında tutulan E.M., yaşadığı korku dolu anların ardından ilk kez konuştu. E.M., “Ben daha önce de kendisinden şikayetçi olmuştum, zaten boşanmıştık. Dışarı çıkmasını asla istemiyorum hep tutuklu kalsın” dedi. (DHA)