İstanbul’da baba ve çocuğu maganda dehşeti yaşadı. İstanbul'un Kağıthane ilçesi Çeliktepe mahallesinde çocuğuyla yürüyen baba, sokak arasında hızlı araba süren bir genci uyarınca dehşet anlar yaşandı.

Aykırı’nın haberine göre; olay, 30 Nisan'da akşam saatlerinde meydana geldi. Çocuğuyla yolda yürüyen baba, sokak arasında hızlı araba kullanan genci "Çocuklar var, yavaş git" diye uyardı. Daha sonra magandalarla tartışma çıktı.

Araçtan inen 4 genç, tehditler savurmaya başladı. Baba ise oğlunu kucağına alarak markete sığındı. Ardından magandalar, babanın markete girdiğini görünce eline silah alarak peşinden gitti.

Markete girmek isteyen maganda, çevredeki diğer vatandaşlar tarafından engellendi. Bu defa maganda silahıyla defalarca havaya ateş etti. Bir süre sonra araca geri binen magandalar sokaktan çıkarak kayıplara karıştı.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceledikten sonra magandaları yakalamak için çalışma başlattı. Otomobilin sahibinin emniyette çok sayıda suç kaydı bulunan Onur T. (22) olduğu tespit edildi.

Korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansırken, maganda Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.