45 yıl önceki çocukluk hayali olan proje ile miniklerin gönüllerini fetheden Muhsin Şaşmaz, 'Oyuncaklar Muhsin Abiden' sloganıyla bu defa Bursa Yenişehir'deydi.

ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRENSÜRPRİZ

Daha önce de birçok köy gezen ve burada çocukların yüzünü güldüren 'çocukların Muhsin abisi', Yenişehir çadırlar bölgesinde bulunan mevsimlik işçilerin çocukları sevindirdi.

AİLELERİ DE SEVİNDİ

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ile birlikte karavanına doldurduğu oyuncakları çocuklarla buluşturan Şaşmaz, aileleri de sevindirdi.

BAŞKAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Etkinliği sosyal medya hesabından paylaşan Aydın, "Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" sloganıyla, çocuklara oyuncak ve kitap dağıtan Muhsin Şaşmaz’ı ilçemizde ağırladık. Oyuncaklar Muhsin Abi’den diyerek çadırlar bölgemizdeki tüm çocuklarımızı oyuncaklarla buluşturduk" ifadelerini kullandı.

ŞAŞMAZ'DAN TEŞEKKÜR

Bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Şaşmaz, oyuncak dağıtımında verdiği desteklerden ötürü Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Yenişehir kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Yardımcıları Mesut Bedel ve Rıdvan Bey; Belediye Özel Kalem Kenan Avşar, Muhtarlar Dernek Başkanı Orhan Yıldız, İlçe Tarım Müdürlü Kamil Oruç'a teşekkür etti.