Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ yaptığı  40 civarında yeni ve eski AK Parti milletvekili ile görüştüklerine dair açıklamadan sonra Ekonomist, Atilla Yeşilada'da Mart ayı itibari ile hükümetin yeni ekonomi modelinin başarısızlığa uğrayacağını öne sürdü. Yeşilada; Gelecek Partisi'nden çok sayıda AK Partili ve MHP'li ismin kendileri ile görüştüğüne ilişkin duyum aldığını da söyledi.

AKP VE MHP'DEN BIKTILAR 

Orhan Uğurluoğlu'na konuşan Özdağ, “Yaptırdığımız anketlere göre yüzde 10 barajını aştık. AKP ve MHP'den bıkan, ezilen, ekonomik buhran altında çaresiz kalan yüzbinlerce seçmen Gelecek Partisi'ni tercih ediyor.

60 KİŞİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Çok sayıda milletvekili ile görüşüyoruz. Eski ve yeni tüm vekiller Cumhur İttifakı'ndan da ucube rejimden de şikâyet ediyorlar. AKP'nin kötü yönettiğinin ve seçimi kazanamayacağının farkındalar. AKP'den yaklaşık 40 milletvekili ile görüşüyoruz. Eskiler de dahil edildiği zaman bu sayı 60'ları buluyor.

ESKİ ANAVATAN VE DOĞRUYOL'CULARDA GELİYOR

Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu görüşüyor, ben görüşüyorum diğer parti yetkililerimiz görüşüyor. Siyasetin içerisinden gelen hepimiz görüşüyoruz. Aynı şekilde MHP'li vekiller ile de görüşüyoruz. Anavatan Partisi'nde, Doğru Yol Partisi'nde siyaset yapmış eski vekiller ile de görüşüyoruz.”