Cüneyt Özdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

Günün birinde BASIN İLAN KURUMU adlı demode kurumu da tartışmanın zamanı gelecek mi? Dünya dijitale geçerken basılı ve yandaş kurumları finanse eden, çağın gerisindeki bu devlet arpalığını kim konuşacak? Kimdir bunun sorumlusu? Bu 'düzen' böyle geldi diye böyle mi gidecek!

Basın İlan Kurumu ile devlet güya yazılı basını sübvanse ediyor. İyi de bunlar okunmuyor!Dijital basının on binde biri bile değiller. Sayın @fahrettinaltun bu düzen ne zaman çağa ayak uyduracak.Dijital basına ilan milan vermeyin ama bu devletin savrulan paralarına yazık değil mi?

Gitmediğimiz yollara, geçmediğimiz köprülere, izlemediğimiz TRT'ye para veriyoruz. Amenna! Ama hiç elimize almadığımız gazetelere şişirilen triajlara neden bizim adımıza ilan ve üstüne zorla para veriyorsunuz. Uydurma tirajlara artık kim kanıyor? Lütfen bitsin bu maskeli balo!

Reform reform deniliyor merak ediyorum medya bu reformun neresinde olacak? Olacak mı? Olacaksa buradan başlayın. Saçma sapan ilanlarla hala yazılı basın devletçe sübvanse ediliyor! Bakıyorsunuz hepsi dijitalde. Bu ne köhne zihniyet! Yahu buna kim dur diyecek, değiştirecek?

Korkunç şeyler duyuyorum. 'Yerel Basın' adı altında yüzlerce uyduruk gazeteler, tirajı abartılan denetlenmeyen ulusal gazetelere devlet milyarlarca ilan veriyor. Sayın @fahrettinaltun bu nedir? Bu tiyatro, kandırmaca, artık adına ne derseniz deyin bu 'düzen' ne zaman bitecek?

Basın İlan Kurumu çağın gerisinde kalmış bir kurum... Ya hemen kapatılmalı ya da hemen yapılandırılmalı... Ama hemen!