Bağımsız Kocaeli'nin haberine göre, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde AKP’li Gebze Belediyesi patates soğan yüklü bir tırı tarikat vakfının otoparkına çekti. Tır kasasındaki ücretsiz patates ve soğan çuvalları indirildi. Daha sonra bir tarikat vakfı olduğu iddia edilen Huzurlu Gönüller Eğitim Vakfı’nın araçlarına yüklenen patates ve soğanlar vakıf yöneticileri tarafından Darıcalı vatandaşlara dağıtıldı. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yaşanan skandala isyan etti.

CHP’Lİ AKTAŞ: FETÖ 50 YILINI YEDİ, YETMEDİ

Aktaş açıklamasında “Gebze Belediyesi hizmet aracının Darıca’da cemaat araçlarına devrettiği patates, soğan çuvallarının dağıtımı yapılıyor. 15 Temmuz Destanı diye böğüre böğüre anlatan zihniyet sahipleri görünen o ki hiç bir şeyden ders almamışlar.

Büyütüp besledikleri FETÖ ülkenin geçmiş, gelecek 50 yılını yediği yetmediği gibi bu ülkenin tertemiz çocuklarını vatanına ihanet eden bir katile dönüştürdü. Gitti FETÖ geldi başka cemaat… Siyasi İslamcıların bu ülkeye verebileceği hiç bir şey kalmamıştır geldikleri son durak patates soğan çuvalları… İnsanımızı Patates, Soğana layık gören kendilerine gelince saraylarda şatafat hayat süren düzeniniz yerin dibine batsın” ifadelerini kullandı.