DEVA Partisi'nin resmi sosyal hesabından Sakarya'da evi kurşunlanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eski AKP Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün için geçmiş olsun mesajı paylaşıldı.

"DEVLET SOKAKLARDA HUZURU SAĞLAMALIDIR"

DEVA Partisi'nin mesajında, "Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı A. Sefer Üstün'ün evine düzenlenen saldırı nedeniyle kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye mafya liderlerinin tehditler savurduğu, çetelerin sokakta dolaştığı bir ülke olmamalıdır. Devlet, sokaklarda huzuru sağlamalıdır" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

AK Parti eski Sakarya Milletvekili, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün Sakarya Tekeler Mahallesi'nde bulunan evi kurşunlanmış, saldırıyı gerçekleştiren zanlı gözaltına alınmıştı. Emniyete götürülen S.A.’nın çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilirken, daha önce de intihar girişimin de bulunduğu ortaya çıktı. AKP’nin 2019 yılında ihraç istemiyle disipline sevk etmesinden sonra Ahmet Davutoğlu ile birlikte Ayhan Sefer Üstün de partisinden istifa etmişti.