DİLİPAK'A 10 PARTİDEN DESTEK

Hürriyet'e konuşan, Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, mitinge toplamda 10 partinin destek verdiğini söyledi.

Bedri Yalçın'ın ifadelerine göre Abdurrahman Dilipak ve ‘Anayasamızı Koruma İnisiyatifi’ adlı grubun da destek verdiği aşı ve PCR testi karşıtı mitingin gerekli tüm izinleri alındı. Bedri Yalçın, "İzinleri aldık. Hem valilikten hem kaymakamlıktan hem de Maltepe Belediyesi’nden. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nden de yer tahsisi yaptırdık." ifadelerini kullandı.

EN AZ 1 MİLYON KİŞİ KATILACAK

Sosyal mesafe kurallarına uyacaklarını söyleyen Bedri Yalçın, "Sosyal medyadan yoğun bir ilgi var. En az 1 milyon kişi gelir diye bekliyoruz. 10 siyasi parti katılacaklarını bildirdi. Parti logosu olmayacak. Sadece Türk bayrağı olacak." dedi.

NEDEN 11 EYLÜL?

Rothschild, Rockefeller, ve Dünya Sağlık Örgütü'ne  dava açtıklarını belirten Bedri Yalçın, "Anayasa’da kişi hak ve özgürlüklerinin genelgeyle kısıtlanamayacağı belirtiliyor. Ama şimdi aşı ve PCR testi konusunda insanlar özgür değil." diye konuştu.

Bedri Yalçın neden 11 Eylül sorusuna "11 Eylül’ün bizim için özel bir anlamı yok. Öyle denk geldi." ifadelerini kullandı.