Süleyman Soylu’nun icraatlerini her fırsatta eleştiren Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt son paylaşımına “Süleyman Soylu görevini layıkıyla yapıyor” sözleriyle paylaşarak takipçilerini şaşırttı.

'SEN TUTUKLANACAKSIN KARDEŞİM'

Süleyman Soylu TGRT ekranlarında katıldığı bir programda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a “"Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaaçık bellidir” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine de Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı’nın önüne giderek Süleyman Soylu’yu “"Senden korkan senin gibi olsun, sen kriminal bir adamsın. Bu görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın kardeşim. Bunun sen de farkındasın. Sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Bundan sonra seninle Süleyman bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek” sözleriyle tehdit etti.

'TEBRİKLER SÜLEYMAN SOYLU'

Yaşanan bu skandallar karşısında Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt Sosyal medya üzerinden Süleyman Soylu’yu kinayeli bir şekilde tebrik etti.
Enginyurt, sosyal medya hesabından “ Süleyman Soylu görevini layıkıyla yapıyor. Ülke gündemi; Açlık, yokluk, sefalet, zamlar, hayat pahalılığı iken. Soylu,gündemi ters yüz etti ve gündem; Erkekmisin, Hayvan, Soroz çocuğu, korkak söylemine dönüştü. VAZİFE ADAMISIN SOYLU. TEBRİKLER GÖREVİNİ İYİ YAPIYORSUN” diye yazdı.