Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin il başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Muhalefet liderlerinin 'Ahlatlıbel Zirvesi'ne de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar daha çok bir araya gelirler ama bunlardan bir şey çıkmaz" ifadelerni kullandı.

'YUVARLAK MASADAN BİR ŞEY ÇIKMAZ'

Son günlerde Kılıçdaroğlu bize meydan okuyor. 'Karşıma çıkın' diyor. Biz sandıkta Kılıçdaroğlu'nun karşısına çok çıktık.

Bizim öyle yuvarlak masalarda işimiz yok. O yuvarlak masada neler konuşuyorsunuz ortada. Paylaşın bakalım nereye kadar paylaşacaksınız. O masadan bir şey çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi galiba, HDP'yi neden almadınız? Onu da yanınıza alın.

2023'te milletimiz zatı da, temsilcisi olduğu projeyi de siyasetin tozlu raflarına kaldıracaktır.

'KILIÇDAROĞLU'NU 10 SEÇİMDE DE SANDIĞA GÖMDÜK'

Bizim için bölgemizde ve dünyamızda kim olduğunu bildiğimiz rakiplerimizle mücadele etmek kolay değil. Hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar biz bu tuzakları biliyoruz. Bizi zorlayan içimizdeki hainlerdir. Türkiye asırlardır ne çektiyse, içeriden yediği yumruklardan çekmiştir.

Bugün de aynı dertten muzdaribiz. CHP ve başındaki zat, milletin felaketinden, insanların sıkıntısından medet uman zihniyettedir. 

Bunlar her seçimden sonra genel başkanlığı bırakacağını ifade etmişse de her sözü gibi bu da yalan çıktı. Kılıçdaroğlu hangi proje için CHP'nin başına getirildiyse, misyonunu tamamlamadığı için partinin başından indirilmiyor.

Tek vaatleri eski Türkiye'yi geri getirmek. Biz de diyoruz ki; eski hal muhal, ya yeni hal, ya izmihlal. Kimsenin eski Türkiye'nin o karanlık siyasi ve ekonomik iklimini geri getirmesine izin vermeyeceğiz. Bugün yaşanan sıkıntılar gelip geçici."