Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kızılcahamam kampında yaptığı bir açıklamaya dikkat çekerek "Bahçeli yine bir şey yapar" diyenlerin haklı çıktığını söyledi.

“Bazen ‘Bahçeli yine bir şey yapar’ sözünü siz de duyuyorsunuzdur” diyen Ataklı, “Özellikle son zamanlarda Bahçeli’nin aslında bu iktidardan rahatsız olduğunu ve her an bir şey yaparak ortalığı karıştıracağına inananların sayısı hayli fazla. İşte Bahçeli bu böyle düşünenleri haklı çıkarırcasına yine çok tuhaf bir söyleme imza attı” dedi.

“Kısacası Bahçeli diyor ki ‘Erdoğan yine aday olabilir, velev ki olamayacağı anlaşılırsa hemen anayasa değişikliğine gider onun aday olmasını sağlarız’” değerlendirmesinde bulunan Can Ataklı, muhalefete de eleştiride bulundu ve sözlerine şöyle devam etti: “MHP Genel Başkanı, muhalefetin bir türlü dile getirmediği, hatta Kılıçdaroğlu’nun ‘aday olabilir’ dediği bir ortamda Erdoğan’ın bir daha aday olup olamayacağı konusunu tartışmaya açıyor. Bir anlamda pimini çektiği ‘ cumhurbaşkanlığı el bombasını’ ortalık yerde bırakıyor. Bahçeli yine Bahçeli olduğunu kanıtlıyor adeta.”