İstanbul ve Ankara arasını 1.5 saate düşürecek olan hızlı tren yolu hattının Bolu’dan geçmesi için MÜSİAD Bolu şubesi imza kampanyası başlatımıştı. Bolu'nun CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuyu görüşmek için 57 kez randevu talebinde bulundu.

Ancak Cumhurbaşkanlığının son randevu talebine de olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı. 

"TEK BAŞIMA DA GİTMEYECEĞİM"

Konuyla ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan şunları söyledi;

*Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşmek istiyorum. Neyi görüşmek istiyorum? Hızlı Trenin Bolu'dan geçmesi meselesini konuşmak istiyorum. Yoksa para istemiyorum, pul istemiyorum. Partisine asla geçmek istemiyorum. Hiçbir derdim yok. Sadece Hızlı Trenin Bolu'dan geçmesini istiyorum. 57 kez randevu istedim ama vermedi. 57 kez.

*Randevu verseydi geniş bir heyet ile görüşmeye gidecektik. Tek başıma da gitmeyeceğim. Başta Düzce Üniversitesindeki bu konuda uzman bir arkadaşımız var çok ciddi çalışma yapmış. 

*Düzce Ticaret Odası Başkanını, Düzce Belediye Başkanını, Bolu Ticaret Odası Başkanı olmak üzere geniş bir heyet ile gideceğimizi söyledim. Ben Tayyip Bey ile bire bir ne konuşayım. En fazla bana Suriyelilere neden yardımı kestin diye söyler. O konuları açılmasın diye kalabalık heyetler gidip ben hiç konuşmayacağım bile.