İzmir Konak'ta gece saatlerinde bir evin balkonundan içeri giren hırsız, evde bulunan genç kızı rehin alıp büyük korku yaşattı.

GÖRGÜ TANIKLARINI FARK ETTİ

Evin giriş katına girmeye çalışan hırsız görgü tanıklarını fark etmesinin ardından demir parmaklıklara tırmanarak başka bir evin balkonundan içeri girdi. 

KIZ PANİK İÇİNDE DIŞARI ÇIKTI

Hırsızın eve girmesiyle panik içinde balkona fırlayan genç kız, görgü tanığıyla konuştuğu sırada korku içinde evde kimsenin olmadığını söyleyerek geri içeri girdi. Ancak kısa bir süre sonra yeniden balkona çıkan genç kız, jest ve mimikle hırsızın içeride olduğunu anlatmaya çalıştı.

POLİS OLAY YERİNE GELDİ

Görgü tanığının yaptığı ihbar üzerine olay yerine kısa süre içinde gelen polis ekipleri, genç kız ile konuştuktan sonra ve görgü tanığının hırsızın içeride olduğunu belirtmesi üzerine harekete geçti. 

BABA OLAY YERİNE SİLAHLI GELDİ

Olayı duyan baba, silahını da alarak geldi. Genç kızın balkonunu kilitlememesine öfkelenen baba, kızına bağırıp çağırdı. Binanın önünde cereyan eden olayda baba, hırsızın çıktığı demir parmaklıkları kullanarak içeri girdi. 

POLİS HIRSIZLA YÜZ YÜZE GELDİ

Evin arka girişinden içeri giren polisler hırsızla burun buruna geldi. Polis memurunun aktardığına göre silahına sarılan hırsız, ateş edecekken balkondan içeri giren genç kızın babası şahsi silahıyla hırsızı kafasından vurdu.

'KORKMA KIZIM SIKTIM KAFASINA'

Hırsızın içeride olduğunu düşünen genç kızın babası hırsızın kullandığı parmaklıklardan tırmanarak kızının evine girdi. Yaklaşık 15 saniye sonra içeriden "Ne işin var lan senin burada şerefsiz konuşsana" seslerinin duyulmasının ardından tek el silah sesi geldi. Ardından balkona çıkan baba kızına sarılarak "Korkma kızım geçti, artık sana bir şey yapamaz. Gözünün önünde sıktım kafasına" dedi.

'BABASI VURMASAYDI, BENİ VURMUŞTU'

Olayın ardından şans eseri kurtulan polis memurunun ise "Eğer babası vurmasaydı, hırsız beni vurmuştu kardeşim karşı karşıya kaldık" dediği öğrenildi.

POLEMİK HABER ÖZEL | ÜNAL ERZENGİN