CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" diyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan'a Twitter'dan yanıt vererek, Türkiye için erken seçim çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu, "Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na konuyla ilgili verdiği yanıt sosyal medyada tepki çekti.

Altun, Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına, "Ramazan Bayramı’nda Kudüs kan ağlarken siz yine ucuz siyasi hesaplarla sosyal medyada boy gösteriyorsunuz. Size de ancak bu yakışır!" dedi.

Altun'un yanıtına sosyal medyadan tepki geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu: Senin bu hadsizliğin ve AkPartinin çöküşüne katkın üzerine en az 50 tez yazılacak emin ol Fahrettin. Bu yolda üstün başarılarının devamını diliyoruz:))

Engin Özkoç: Allah’a şükür Genel Başkanımız bugüne kadar Amerikan Yahudi Kongresi Başkanı’nın elinden Yahudi Cesaret Madalyası’nı almadı 

Gülizar Bicer Karaca: Muhalefet erken seçim istiyor, propaganda bakanı, Ramazan diyor, Kudüs diyor. Bundan ala ucuz siyaset mi olur?
Filistin meselesini, Kudüs'ü sen ucuz siyasetine alet ediyorsun. Ayıp ayıp.